Huis verkopen

Object in Lot, Occitanie

€ 56.000
Oppervlakte 3696 m²

Dit is een geweldige kans om een bouwperceel van ongeveer 3696m²* te verwerven, met een “CU opérationnel” (geldig tot 14 december 2023) en met water en elektriciteit aan de rand van het perceel. Gelegen in een rustig gehucht vlakbij Souillac.

Kansen als deze komen niet elke dag voorbij en dit is een mooi onderhouden perceel, klaar om te vertrekken en met uitzicht over bos en vallei.

Perfect voor het bouwen van een eerste huis met genoeg ruimte voor een privé zwembad indien gewenst (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Dit is een zeer rustig gehucht op slechts 10 km van Souillac, dat in minder dan 15 minuten te bereiken is met al zijn winkels en voorzieningen. De levendige stad Gourdon, met zijn bruisende gemeenschap ligt op slechts 15 km afstand.

30 minuten van grote toeristische trekpleisters zoals Rocamadour en slechts 50 minuten van de beroemde grotten van Lascaux, in de Dordogne.

Een absolute aanrader als je droomt van het bouwen van je eigen huis in een klein, rustig gehucht. Een geweldige bouwkavel, klaar voor gebruik tegen een zeer concurrerende prijs. Bouwers, waar wachten jullie nog op!

* Er moet een grensmarkering worden uitgevoerd om de grenzen en de grootte van het perceel nauwkeurig te bepalen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 56.000
  • Type objectOnbekend
  • ReferentieBVI68825

Locatie

Dit object ligt in Souillac (46200), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod