Huis verkopen

Object met zwembad in Lot, Occitanie

€ 354.500
Oppervlakte 297 m²
Perceel 8383 m²

Dit prachtige stenen huis ligt in het hart van de Dordogne-vallei en biedt zeven slaapkamers, grote kamers, prachtige karakteristieke kenmerken, een onafhankelijke stenen schuur, een zwembad en een grote tuin.

Dit klassieke Franse huis met een geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw, heeft een lang en interessant verleden als Auberge waar reizigers door de eeuwen heen onderdak vonden. Het huis is ideaal ingericht om die geschiedenis voort te zetten, indien gewenst, maar is net zo geschikt als een groot familiehuis met ruime kamers verdeeld over drie verdiepingen en onafhankelijke toegang tot de kamers op de 1e verdieping, indien gewenst.

Het goed gepresenteerde pand heeft veel van zijn originele karakteristieke kenmerken behouden, waaronder een mooie gepolijste stenen vloer in de eetkamer, prachtig houtwerk in de salon en een prachtige gewelfde kamer die momenteel dienst doet als een zeer stijlvol kantoor. Op de bovenste verdieping is een ruimte van 30 meter die momenteel wordt gebruikt als speelkamer, maar die ook dienst zou kunnen doen als extra slaapkamer of zeer groot kantoor aan huis. Het gebouw lijkt goed te zijn onderhouden.

Buiten staat de stenen schuur volledig los van het huis en zou extra accommodatie kunnen bieden (afhankelijk van toestemming). De grote tuin is zeer goed beplant met volwassen bomen en het zwembad heeft geen inkijk. De tuin komt uit op een bebost gebied en het platteland daarachter, wat een echt gevoel van ruimte en landelijk wonen geeft, ondanks de nabijheid van de bruisende stad Souillac – ideaal voor boodschappen en reisverbindingen.

Het huis ligt achter een doorgaande weg en er is verkeer, maar eenmaal door de poorten is dit grote stenen huis privé en verrassend rustig. Woningen van deze grootte en charme op een dorpslocatie zijn moeilijk te vinden en deze is absoluut een bezoek waard!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 354.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI73221

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Souillac (46200), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod