Huis verkopen

Huis in de Lot, Occitanie

€ 198.000
Oppervlakte 85 m²
Perceel 1950 m²

Natuurstenen, vrijstaand negentiende-eeuws woonhuis, rustig gelegen op een goed toegankelijk terrein van 1.950 m² met mooie vegetatie, recent grotendeels gerenoveerd. De woning ligt aan de rand van een gehucht met enkele huizen.

Indeling begane grond een hal van 6 m², keukenruimte (ca. 13 m²), een licht en ruim woonvertrek van 39 m² met haard, eetkamerdeel en schuifpui naar buiten, twee prima slaapkamers van 10 m², een badkamer (ca. 5 m²) en separaat toilet.. 

Op de eerste verdieping is een zolder boven het hele huis; hier kan nog extra woonruimte gecreëerd worden (toegang via buiten/binnen nog te creëren). 

Garage van 25 m² en een kelder (ca. 11 m²). 

Elektrische verwarming en haard. Dubbel glas. Elektrische rolluiken. Wateropslagtank (hemelwater van het dak) achter de woning.

De keuken moet nog geïnstalleerd worden en het sanitair en schilderwerk heeft aandacht nodig. Verder direct bewoonbaar.

Landelijk gelegen in een gehucht met enkele huizen, op ca. 10 minuten rijden van mooie stadjes als Puy-l’Évêque en zo’n kwartier van het  marktplaatsje Prayssac. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 198.000
  • Type objectHuis
  • Referentie2000

Locatie

Dit object ligt in Mauroux (46700), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod