Huis verkopen

Villeneuve de la Raho: 125m2 huis, modern met zwembad, gelegen bij het meer. Uitstekende EP

€ 449.000
Oppervlakte 125 m²
Perceel 500 m²
Aantal kamers 5 kamers

A22583PB66 – Dit charmante huis van 125m2 met één verdieping biedt een moderne en vriendelijke woonomgeving op een ideale locatie. Bij binnenkomst trekt de ruime woonkamer op twee niveaus met een open keuken meteen je aandacht, waardoor er een warme en uitnodigende ruimte voor het hele gezin ontstaat. De grote ramen vullen het interieur met natuurlijk licht, wat resulteert in een gastvrije en aangename sfeer.
Met 4 slaapkamers biedt dit huis voldoende ruimte voor een gezin. Een van de slaapkamers heeft een en-suite badkamer, wat extra privacy biedt, terwijl de hoofdslaapkamer een praktische kleedkamer van 8m2 heeft. Daarnaast is er een extra badkamer en een apart toilet om aan al je behoeften te voldoen.
Het perceel van 500m2 is versierd met een verfrissend zwembad, perfect om af te koelen op warme zomerdagen. U kunt ook genieten van het overdekte zwembad, de tuinkeuken en de pergola, die een ideale buitenruimte creëren om buiten te eten en te ontspannen.
Voor extra veiligheid heeft het pand een op afstand bedienbare elektrische poort, zodat u er zeker van kunt zijn dat
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 449.000
 • Type objectHuis
 • Kamers5
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A22583PB66

Locatie

Dit object ligt in Villeneuve-de-la-Raho (66180), in Pyrénées-Orientales (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod