Huis verkopen

Object met zwembad in Tarn-et-Garonne, Occitanie

€ 295.000
Oppervlakte 230 m²
Perceel 2154 m²

Groot en mooi stenen huis in het hart van een dorp met onafhankelijke flat, grote garage en zwembad, gelegen op een paar minuten van Auvillar, Tarn et Garonne.

Het hoofdhuis bestaat uit een entreehal met terracotta vloer, een bijkeuken/wasruimte/ketelruimte met toilet, een eetkeuken die uitkomt op een balkon, een woonkamer met open haard (Godin houtkachel) en nog een kamer die momenteel als slaapkamer wordt gebruikt.

De eerste verdieping bestaat uit een grote overloop die momenteel gebruikt wordt als speelkamer, een slaapkamer met badkamer en toilet. Op hetzelfde niveau is er een doucheruimte met toilet.

De zolder is gedeeltelijk verbouwd en bestaat uit een zolderslaapkamer (26 m² vloeroppervlak) en een zolder van 20 m² (mogelijkheid tot verbouwing – afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Op de begane grond is er een kamer omgebouwd tot logeerkamer met een doucheruimte en toilet. Kelders.

Het onafhankelijke appartement bestaat uit een keuken/woonkamer, een slaapkamer en een badkamer met toilet.

Mooi overdekt terras van 55 m² met uitzicht over de tuin en het zwembad. Een stenen garage van bijna 40 m² maakt het geheel compleet.

Het werk aan de dubbele beglazing (in hout), warmtepomp lucht-water, grondwerk zwembad zijn onlangs gedaan.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 295.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI68519

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Auvillar (82340), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod