Advertentie publiceren

Een prachtige boerderij met 4 slaapkamers, grote schuur, extra bijgebouwen en een goed uitgeruste

€ 349.000
Oppervlakte 166 m²
Perceel 15479 m²
Aantal kamers 8 kamers

116702SHK82 – Deze semi-landelijke boerderij ligt op een indrukwekkende locatie met een panoramisch uitzicht over een vallei met bossen en weilanden en is zeer geschikt voor een gezinsleven. Als nieuwe eigenaar profiteert u van een prachtig geïnstalleerde, lichte keuken/eetkamer die naadloos overgaat in de zitkamer beneden – allemaal ideaal voor gezellig samenleven. De keuken geeft ook direct toegang tot het achterterras, dat het middelpunt zal zijn voor het buitenleven. De verdere grote voordelen betreffen de kwaliteit van de afwerking van elk van de slaapkamers en de en-suite badkamers, wat betekent dat het echt een geval is van “instappen en beginnen met leven”. Een deel van het woongenot in dit huis zal ook komen van het zwembad en het terras, maar de grote aantrekkingskracht hier zal altijd het uitzicht vanuit elke kamer van het huis en de omgeving zijn. Het uitzicht is gewoonweg genoeg om elke dag even te stoppen, een drankje in te schenken en het in je op te nemen.
Dit kleine hoekje van rust is gelegen aan de rand van het kleine dorpje Brassac en in de nabijheid van het nabijgelegen dorp Bourg de Visa. Dit heeft alle voorzieningen van een typisch Frans dorp, inclusief bar/restaurant, 2 winkels, postkantoor, kapper, apotheek etc. Het dorp is gunstig gelegen voor transportverbindingen met de luchthavens Bergerac (ongeveer 1u 15 min) en Toulouse (ongeveer 1 uur) in de buurt. De grotere commerciële centra van Moissac en Agen zijn binnen 25 minuten te bereiken. Agen heeft een TGV verbinding met Parijs.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 349.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-116702SHK82

Locatie

Dit object ligt in Brassac (82190), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod