Huis verkopen

Object in Tarn-et-Garonne, Occitanie

€ 585.000
Oppervlakte 299 m²
Perceel 15839 m²

Het is moeilijk om de charme van dit pand te weerstaan. Potentieel voor bed & breakfast en de organisatie van evenementen (afhankelijk van de benodigde vergunningen en bedrijfsregistratie).
Het 203 m² grote hoofdhuis, met zijn majestueuze duiventil, zet de toon. Begane grond: keuken met toegang tot de binnenplaats, hal, doucheruimte/toilet, zitkamer, kast, bibliotheek/slaapkamer. Eerste verdieping: mooie veranda, hal, badkamer/toilet, kleine woonkamer, 2 slaapkamers, bijkeuken, grote woonkamer. Tweede verdieping: mezzanine met studeerkamer, slaapgedeelte en toegang tot duiventil. Bijgebouwen: kelders 51 m², 2 gastenkamers met aangrenzende doucheruimtes/toiletten 55 m², ruime winterlounge met open haard 41 m². Een schuur van 157 m², een atelier van 53 m² en een terras van 90 m². Gelegen op een bebost terrein van 15.839 m², binnenplaats, parking, talrijke gezellige plekjes, gedeeltelijk omheind, lente.
Diversen: Hitachi warmtepomp, omheind met poort, moet opgefrist worden.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 585.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI74483

Locatie

Dit object ligt in Brassac (82190), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod