Huis verkopen

Object in Tarn-et-Garonne, Occitanie

€ 210.000
Oppervlakte 105 m²
Perceel 748 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Deze aantrekkelijke stenen boerderij, met overal karakteristieke kenmerken, is de afgelopen 15 jaar gerenoveerd tot een ruim huis met 2 grote slaapkamers (waarvan één met een eigen buitenterras vanwaar je de ochtendzon in je op kunt nemen), een badkamer op de eerste verdieping en op de begane grond een woonkamer, een keuken/eetkamer, een toilet en een bijkeuken.

Het huis staat op een mooi hanteerbaar perceel waarbij de keuken en woonkamer uitkomen op het terras op het westen en de goed onderhouden tuin met gazon, borders en moestuin.

Een heerlijk huiselijk huis met ruime kamers (keuken, woonkamer en twee slaapkamers rondom of meer dan 20m2). De tuin heeft geen inkijk van buren en ligt in een vriendelijk gehucht tussen Najac en Parisot.

Voor wie de bewoonbare ruimte wil uitbreiden is er een schuur van 20m2 en een karakteristieke broodoven die volledig gerenoveerd moet worden (ca. 17m2). De zolder over de volle lengte biedt ook mogelijkheden voor verdere accommodatie. (afhankelijk van het verkrijgen van de benodigde vergunningen)

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 210.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI66213

Locatie

Dit object ligt in Castanet (82160), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod