Huis verkopen

Ruim eigendom verdeeld in twee woningen met tuin en zwembad

€ 430.000
Oppervlakte 188 m²
Aantal kamers 7 kamers

Dit huis is gebouwd tussen 2000 en 2015 en ligt op op het hoger gelegen gedeelte bij Middeleeuwse dorp Caylus. Het eigendom is toegankelijk middels een poort en bestaat uit 2 woongedeeltes en een prachtige tuin met zwembad.
De entree van de eerste woning komt uit in de ruime, lichte woonkamer met open keuken. Er zijn deuren, met glas, naar de tuin en het terras. De hal leidt naar de slaapkamer, de bijkeuken, de badkamer en het toilet.
In de woonkamer is er een houten trap naar de eerste verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en een grote badkamer.
Het tweede woongedeelte is geheel gelijkvloers. De entree komt uit in de grote lichte woonkamer met open keuken. Er is een glazen schuifpui waardoor men een mooi zicht heeft op de tuin en toegang naar de tuin. De gang leidt naar een badkamer, apart toilet en twee slaapkamers.
Bij dit huis is er een grote, geheel omheinde tuin. Het zwembad is geheel omheind door een smeedijzeren balustrade.
Tussen de twee woonruimtes is een afdak met een barbecue gebouwd in natuursteen. Bij elk woongedeelte is er een afdak voor de auto.
Deze woning is rustig gelegen op het platteland, maar slechts 5 minuten van het dorp Caylus. Dankzij de indeling is dit pand ideaal als verhuurproject.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 430.000
 • Type objectHuis
 • Kamers7
 • Slaapkamers5
 • Referentie0721 8243

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Caylus (82160), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod