Huis verkopen

Gebouw met drie onafhankelijke gerenoveerde appartementen.

€ 190.000
Aantal kamers 7 kamers

Dit gebouw is gelegen in het centrum van het middeleeuwse dorp Caylus. Het heeft drie gerenoveerde onafhankelijke appartementen en twee kelders.

Het eerste appartement is gelegen op de begane grond en heeft een eigen entree.
Bij binnenkomst kom je in de keuken. Een gang leidt naar een kleine kamer, dan is er een woonkamer, een badkamer met douche, wastafel en toilet. Vervolgens is er de woonkamer en een slaapkamer, gescheiden door een glazen dak.

Een tweede toegangsdeur leidt naar de andere twee appartementen. Bij binnenkomst kom je in een hal.
Een trap leidt naar het tweede appartement. Hier is een woonkamer open naar de keuken, een slaapkamer en een badkamer met douchecabine, toilet en wastafel.
Vervolgens leidt de trap naar het derde appartement welke gelegen is op de tweede verdieping.

Bij binnenkomst komt u in een hal, rechts is een ruime badkamer met douchecabine, wastafels en WC en kleedruimte, aansluitend is er een slaapkamer. En tot slot links van de gang is de woonkamer open naar de open keuken. Deze prachtige kamer is ruim en zeer licht dankzij de vele raampartijen en biedt prachtig uitzicht op het dorp en de vallei.

Dan zijn er twee kelders de 1e onder het eerste appartement en is bereikbaar via een klein steegje. En de tweede kelder bereikbaar via het gemeenschappelijke deel van het tweede en derde appartement;

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 190.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers7
  • Slaapkamers4
  • Referentie1122 8294

Locatie

Dit object ligt in Caylus (82160), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod