Huis verkopen

Object met zwembad in Tarn-et-Garonne, Occitanie

€ 349.500
Oppervlakte 200 m²
Perceel 2000 m²

Een heerlijk familiehuis vol karakter en geschiedenis. Het pand werd voorheen gerund als een stijlvolle gite, en biedt nu een flexibele accommodatie, en kan gemakkelijk worden gescheiden om twee eenheden te creëren.

De uitgebreide accommodatie biedt momenteel tot 6 slaapkamers, maar heeft er momenteel 4 met een zitkamer, muziekkamer, studeerkamer, bioscoopkamer, eetkamer, keuken, badkamer en toiletten.

Het pand ligt in een rustig gehucht met een bakker, maar op korte afstand van een levendig dorp met tal van faciliteiten, waaronder bars-restaurants, een supermarkt, scholen, een apotheek en een gezondheidscentrum.

Op het terrein staat een schuur die wordt gebruikt voor parkeren en opslag en die toegankelijk is vanaf de ingang van de binnenplaats. Een tweede schuur is onlangs gerestaureerd tot een opwindend leeg canvas. (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Opties voor de schuur zijn onder andere een gite, bijgebouw, hobbyruimte, terras, restaurant, kantoor. Hoe ga je de ruimte gebruiken?

Er is iets meer dan 2000m2 grond inclusief een zwembad.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 349.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI66218

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Caylus (82160), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod