Advertentie publiceren

Zeer charmant stenen huis met gite in de buurt van Saint Antonin Noble Val.

€ 372.500
Aantal kamers 9 kamers

Dit mooie stenen pand ligt op 15 minuten van Saint Antonin Noble Val, het bestaat uit een hoofdgebouw met twee slaapkamers, een mooie woonkamer, een keuken en een badkamer.

Het huis biedt een uitzonderlijk uitzicht op de vallei van Verfeil Sur Seye.
De begane grond van de woning bestaat uit een ruime kamer met badkamer, een dressing en een toilet, hier is gemakkelijk een derde slaapkamer te creëren, daarnaast is er een slaapkamer aanwezig op de begane grond die van buitenaf bereikbaar is. .

De eerste verdieping met de woonkamer is van buitenaf toegankelijk via een mooie stenen trap. In de ruime woonkamer ligt een mooie travertin vloer en een prachtige schouw met houtkachel. Deze kamer is zeer licht dankzij de vele ramen. Via een kleine trap bereikt u de keuken met een prachtig 180 graden uitzicht over de vallei.

Ook hier is alles met smaak gedaan met behoud van de authenticiteit en het karakter van het pand.
Ten slotte bevindt zich op de tweede verdieping een ruime slaapkamer, ook zeer licht dankzij de Velux-ramen.

Dan is er nog een gastenhuisje dat momenteel wordt verhuurd in BNB. Dit huisje is ideaal voor een stel. De begane grond van het huisje bestaat uit een keuken-woonkamer en badkamer en op de eerste verdieping bevindt zich een mooie ruime slaapkamer.

De tuin van circa 1420m² is geheel vlak en onderhoudsvriendelijk. Een kleine stenen schuur dient als werkplaats en opslag. Enkele tientallen meters verder, niet grenzend aan de tuin, ligt een perceel bos van 1970m². Dat maakt een totale oppervlakte van 3390m²

Dan is er nog een niet-functioneel zwembad. De werkzaamheden om het zwembad te herstellen worden geschat op tussen de 3.000 en 5.000 euro, –

Deze zeer charmante set is gelegen in het hart van een rustige omgeving zonder al te geïsoleerd te zijn, op slechts 15 minuten van Saint Antonin Noble Val.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 372.500
 • Type objectHuis
 • Kamers9
 • Slaapkamers3
 • Referentie0722 8252

Locatie

Dit object ligt in Espinas (82160), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod