Advertentie publiceren

Huis met tuin en pigeonnier in een gehucht.

€ 155.000
Oppervlakte 145 m²
Aantal kamers 6 kamers

Dit huis is gelegen in een klein gehucht van een paar huizen op 4 minuten van het dorp Parisot en 8 minuten van het dorp Caylus. Het bestaat uit een huis, een gerenoveerde duiventil en twee aparte tuinen.

Het huis heeft twee ingangen, één aan de voorkant en de tweede aan de achterkant van het huis.
We komen direct binnen in de woonkeuken van 18m², hier is een trap naar de eerste verdieping, een badkamer met douche en wastafels en een separaat toilet.

Naast de keuken is er een grote kelder met een oude stenen spoelbak van 34m² hier bevindt zich de warmwatertank. In deze kamer zou een mooie woonkamer kunnen zijn.

De trap vanuit de keuken gaat omhoog naar de eerste verdieping, op de eerste verdieping is een eerste kamer van 25m² met stenen wasbak en toegang tot het terras aan de achterkant van de woning.
Dan is er een tweede kamer van 23m², en een derde doorlopende slaapkamer van 11.75m², hier is ook een ladder naar de zolder.
Het terras achter het huis is gemaakt van steen en heeft twee trappen één aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Het terras bedient ook de duiventil.
De duiventil heeft een oppervlakte van 5,6m² verdeeld over twee verdiepingen en is volledig gerenoveerd.

Een eerste tuin van 223 m² ligt voor het huis en de tweede tuin van 108 m² ligt op ongeveer dertig meter afstand.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 155.000
 • Type objectHuis
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Referentie 0722 8253

Locatie

Dit object ligt in Lacapelle-Livron (82160), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod