Huis verkopen

Object in Tarn-et-Garonne, Occitanie

€ 487.200
Oppervlakte 209 m²
Perceel 226.97 m²

Schitterend gerenoveerd in het hart van een mooie en dynamische bastide met restaurants, bars, markten en winkels. Het huis bestaat uit: een grote woonkamer met keuken en eetkamer, WC. Eerste verdieping: Een prachtig ruim atelier met houtkachel, een tweede slaapkamer met badkamer en WC. Tweede verdieping: De ouderslaapkamer met en-suite badkamer en een prachtig terras met uitzicht over het dorp en het platteland. De derde verdieping heeft een slaapkamer met doucheruimte. Het huis sluit perfect aan, het heeft zijn vele originele kenmerken behouden, prachtige houten vloeren, licht en helder, en met fantastische ruimtes te bieden, een must see !!!!
Overig: vloerverwarming met warmtepomp, 80% houten dubbele beglazing, zeer mooie inrichting. Werkzaamheden: bouw, loodgieterswerk, verwarming, elektriciteit, alles recentelijk voltooid met garanties.

Prijs inclusief makelaarskosten: 487.200€
Prijs exclusief makelaarskosten: 464.000
Inbegrepen koperscommissie: 5 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 487.200
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI64791

Locatie

Dit object ligt in Lauzerte (82110), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod