Advertentie publiceren

Mooi huis met terrein en duiventoren om te renoveren.

€ 431.000
Oppervlakte 553.5 m²
Aantal kamers 10 kamers

Dit mooie huis ligt op slechts 3 minuten van Monclar de Quercy.

De toegang tot het eigendom is via een poort.

Bij het binnenkomen van het huis komt men in een lange gang van 24m² met een mooie houten trap die naar de eerste verdieping leidt.
Rechts van de gang is een eetkamer van 20m². Aan de linkerkant is de keuken van 20m², van hieruit is er toegang tot een bijkeuken/wasruimte van 10m².
Links van de bijkeuken is een garage van 93,50m², aan de andere kant van deze garage komt men in een kamer van 28m². Deze ruimte is zeer licht door de grote ramen. Van hieruit is er toegang tot een bergruimte van 11m² en een andere garage van 13m² met twee ruimtes van elk 7m².
Vanaf de wasruimte, rechts is er een gang van 5m² die leidt naar een badkamer van 6m² met ligbad, toilet en wastafel.

Op de eerste verdieping is een gang van 20m² met een mooie parketvloer. Aan het einde van de gang, aan de rechterkant, is er een slaapkamer van 18m², tegenover deze is er de tweede slaapkamer van 21m².
Terugkerend naar het trappenhuis is er aan de rechterkant een ruimte die momenteel gebruikt wordt als opslagruimte (13m²) en geeft toegang tot een doucheruimte (9m²) met douche, toilet, wastafel en kast.
Links van de trap is de derde slaapkamer van 23m², die overgaat in een grote badkamer van 20m² met bad, douche, toilet en twee wastafels.
Van hieruit is er toegang tot een dressing van 9m² en een atelier van 21m². In het atelier is er een kleine deur die leidt naar een prachtige zolder van 95m² met een hoog plafond.

Het terrein met prachtige oude bomen ligt rondom het huis.
De waterput en de pigeon nier staan op een stuk land wat lager ligt. Het land is niet omheind.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 431.000
 • Type objectHuis
 • Kamers10
 • Slaapkamers3
 • Referentie0722 8251

Locatie

Dit object ligt in Monclar-de-Quercy (82230), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod