Advertentie publiceren

Prachtige herenboerderij.

€ 795.000
Oppervlakte 250 m²
Aantal kamers 14 kamers

Geheel gerenoveerde herenboerderij met groot gastenverblijf, zwembad en voormalige stallen. Het eigendom ligt op ruim 8 hectare grond. Deze herenboerderij is recentelijk totaal gerenoveerd. Er is het hoofdhuis, het gastenhuis met duiventoren en de voormalige stallen.
De entree van het hoofdhuis is aan de zijkant van het huis. Men komt in de hal met aan de rechterkant de woonkamer. Deze woonkamer (11 x 4) ligt aan de voorkant van het huis. Er is een monumentale schouw en er is een indrukwekkend uitzicht over de omgeving. Links van de hal is er de ruime woon- leef keuken (4 x 4) in landelijke stijl. Vervolgens is er een kantoortje met bibliotheek (4 x 4). Tenslotte is er een toilet onder de trap.
Via een mooie houten trap komt men op de overloop. Aan één kant zijn er twee slaapkamers met daar tussenin een gezamenlijke badkamer. Aan de andere kant zijn er twee slaapkamers met een en-suite badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche en toilet. De trap gaat door naar de zolder. In het midden van deze zolder is er een slaapkamer. Hier omheen is er opslagruimte.
Naast de herenboerderij ligt een gebouw met duiventoren in wit kalksteen. Momenteel is dit het gastenverblijf en het bestaat uit: ruime woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers met badkamer en een privé terras. In de duiventoren is er nog een gastenkamer en een badkamer. Er zijn overdekte terrassen aan twee zijdes van dit gastenverblijf.
Achter de herenboerderij zijn de voormalige stallen. Hier is enorm veel ruimte. Er is een wijnkelder, een zomerkeuken en sanitair voor de bezoekers van het zwembad. Dan is er nog een werkplaats, grote schuur, diverse stallen en opslagruimtes.
Bij het huis is er een ommuurd en verwarmd zwembad van 10 x 5 meter.
Rondom het huis ligt er een mooie tuin en voor het huis staan er zeer oude bomen en er is een op afstand bedienbare toegangspoort.
De ligging is landelijk maar niet geïsoleerd. Rondom het eigendom zijn er wijnvelden, zonnebloemvelden en graanakkers. Het landschap is glooiend en vanaf het huis heeft men prachtige vergezichten.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 795.000
 • Type objectHuis
 • Kamers14
 • Slaapkamers8
 • Referentie0615 8241

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Montalzat (82270), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod