Huis verkopen

Object in Tarn-et-Garonne, Occitanie

€ 426.000
Oppervlakte 197 m²
Perceel 3000 m²

Rustig gelegen aan de rand van een dorp met winkels, dit huis is gebouwd in 2004 en heeft een ruime tuin van 3000m². De begane grond heeft een grote, goed verlichte woon-/eet-/keukenruimte met 3 sets openslaande deuren naar de tuin. Er zijn ook 4 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De eerste verdieping is bereikbaar via een trap vanuit de studeerkamer en heeft een grote kamer die momenteel gebruikt wordt als speelkamer met 2 extra slaapkamers en een doucheruimte. Deze verdieping leent zich ideaal voor een ouderlijke suite. Aan het huis vast zit een dubbele garage en in de tuin bevindt zich nog een garage/werkplaats.

Deze woning biedt een comfortabele en ruime leefruimte met een mooie balans tussen binnen- en buitenruimtes. De aanwezigheid van meerdere slaapkamers, badkamers en extra ruimtes zoals een speelkamer biedt flexibiliteit voor verschillende behoeften. De dubbele garage en werkplaats zijn praktisch voor opslag of hobby’s. Op 10 minuten van Montauban en minder dan een uur van Toulouse, zal dit huis mensen aanspreken die op zoek zijn naar een rustige maar handige woonsituatie.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 426.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI72756

Locatie

Dit object ligt in Montauban (82000), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod