Advertentie publiceren

Prachtig gebouw met restaurant en appartement.

€ 420.000
Oppervlakte 780 m²

Dit gebouw is gelegen nabij de brug van St Antonin Noble Val tegenover de Roc d’Anglars. Het is een perfect pand voor verschillende projecten, de essentiële ligging en het karakter maken het een uitzonderlijk gebouw.

Het gebouw bestaat uit 4 niveaus van 225m² elk, de kelder met de professionele keukens, de begane grond met het restaurant en de ingang van de appartementen, op de eerste verdieping de voormalige kamers van het hotel. Op de tweede verdieping een ruim gerenoveerd 4 kamer appartement.

De kelder.
In de basis bevinden zich de professionele keukens van het restaurant, er is directe toegang naar buiten.
– Een technische ruimte met de ketel en de olietank.
– Een duikruimte
– De grote keuken
– Koude kamers.
– Diverse bergingen.
– Een wijnkelder.

Er zijn ook verschillende dienstingangen die direct buiten aankomen.

Begane grond.
Er zijn twee aparte ingangen; de eerste voor het restaurant, de tweede voor het woongedeelte.
Het restaurant heeft een grote zaal van 90m² met een afgesloten bar met liften. Dan zijn er toiletten en tot slot het prachtige terras van 80m² met uitzicht op de rivier met een spectaculair uitzicht op de Saint Antonin-brug en de Roc d’Anglars, op het zuiden.
Aan de privézijde bevindt zich een ruime kamer van 25m² evenals het fraaie trappenhuis naar de bovenliggende verdiepingen.

De eerste verdieping.
De eerste verdieping is verdeeld in twee delen: Een deel omgebouwd tot kleedkamers die worden gebruikt door restaurantpersoneel: herenkleedkamers met doucheruimte, toilet en dameskleedruimtes met doucheruimte en toilet.
In het tweede deel waren vroeger de kamers van het hotel. De oude kamers van het hotel zijn al jaren niet meer in gebruik en zijn aan renovatie toe, hiervoor zijn bouwkundige plannen gemaakt.

De tweede verdieping.
Het fraaie trappenhuis leidt naar de tweede verdieping, hier is een prachtig appartement gecreëerd; bij binnenkomst komt u in een inkomhal waar u de woonkamer vindt met prachtig uitzicht op het plein, vervolgens is er een badkamer met ligbad, wastafels en toilet.
Dan is er de eetkamer die open staat voor de moderne keuken, vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de rivier en de rots van Anglars.

Een kantoor met uitzicht op de rivier en een plek.
Dan is er een eerste ruime slaapkamer met badkamer, ligbad, wastafels en toilet, een tweede slaapkamer eveneens met badkamer met ligbad, toilet en wastafels. Een derde slaapkamer en een vierde slaapkamer met badkamer, ligbad, wastafels en toilet. In totaal zijn er 4 slaapkamers en 4 badkamers in het appartement.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 420.000
  • Type objectHuis
  • Referentie0322 8210

Locatie

Dit object ligt in Saint-Antonin-Noble-Val (82140), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod