Advertentie publiceren

Prachtig gerenoveerd dorpshuis met grote tuin.

€ 460.000
Oppervlakte 250 m²
Aantal kamers 11 kamers

Dit ruime huis is gelegen in het centrum van Saint Antonin Noble Val, het bestaat uit een huis van ongeveer 250m²; 11 kamers waarvan 6 slaapkamers en een tuin van 850m².

U komt de woning binnen in een mooie hal, met rechts een kantoor en links een woonkamer/speelkamer met grote ramen die uitkijken op de straat, op de begane grond is tevens een technische ruimte met daarin de cv-ketel en de brandstoftank.

Een mooie trap gaat naar de eerste verdieping, op de overloop is er een badkamer met toilet, wastafel en douche, dan is er een leeszaal die uitkomt op een andere ruimere woonkamer met open haard. Deze tweede woonkamer kijkt uit op de grote lichte woonkeuken, de keuken heeft een oppervlakte van en heeft een uitgang naar de grote tuin aan de achterzijde van de woning.

Vervolgens leidt het trappenhuis naar de tweede verdieping waar zich ook een badkamer op de overloop bevindt, een gang leidt vervolgens naar drie slaapkamers.
De woning is voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming op stookolie.
Het trappenhuis leidt naar de derde verdieping waar zich op de overloop nog een badkamer en drie ruime slaapkamers bevinden.

De ruime tuin van 850 m² is toegankelijk via de overloop op de eerste verdieping of via de keuken, heeft een waterput met pomp en diverse houten tuinhuisjes.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 460.000
 • Type objectHuis
 • Kamers11
 • Slaapkamers5
 • Referentie1022 8278

Locatie

Dit object ligt in Saint-Antonin-Noble-Val (82140), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod