Advertentie publiceren

Dorpshuis met twee onafhankelijke appartementen en ruime werkplaats.

€ 229.000
Oppervlakte 190 m²
Aantal kamers 5 kamers

Deze dorpswoning vlakbij het historisch centrum bestaat uit twee appartementen en een ruime werkplaats op de begane grond.

Bij binnenkomst van de woning komt u in een mooie hal van 7m². Hier bevindt zich de ingang van de werkplaats die de gehele begane grond beslaat.
De houten trap gaat naar de eerste verdieping waar een overloop van 5m² leidt naar het eerste appartement.

Het eerste appartement.
In dit appartement is de ruwbouw uitgevoerd, het is nu noodzakelijk om het naar eigen smaak af te werken.
Er is een kamer 13.50m² die geschikt zou kunnen zijn voor de installatie van de keuken. Vanaf hier is er een eetkamer van 14m², een woonkamer van 20,50m² hier is een prachtige stenen boog zichtbaar. Aansluitend is er een badkamer van 4m² met wastafel en toilet en toebehoren voor bad of douche. Tenslotte is er nog een slaapkamer van 14m².
Het appartement heeft een houtkachel en dubbele beglazing.

Het tweede appartement.
Op de tweede verdieping is het tweede appartement, de werken van deze zijn klaar, dit appartement is licht en ruim.
Bij binnenkomst is er een hal van 5m² met houtkachel, een woonkamer van 24m² en aansluitend een mooie keuken van 16m² met prachtig uitzicht over het dorp en de Roc D’Anglars. Een ruime slaapkamer van 14m² en tot slot een badkamer met douche, toilet en wastafel.

De werkplaats op de begane grond.
De begane grond is momenteel een werkplaats met twee aparte ingangen; een door het grote raam met uitzicht op de laan en de tweede met uitzicht op de steeg.
De werkplaats heeft een oppervlakte van 55m² en is eventueel op te delen in meerdere delen. Het zou ook mogelijk kunnen zijn om daar een bedrijf op te richten.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 229.000
 • Type objectHuis
 • Kamers5
 • Slaapkamers2
 • Referentie1122 8289

Locatie

Dit object ligt in Saint-Antonin-Noble-Val (82140), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod