Huis verkopen

Mooi gebouw met bedrijfsruimte, appartement, tuin en garage.

€ 340.000
Oppervlakte 300 m²
Aantal kamers 10 kamers

Dit pand is gelegen aan een van de hoofdstraten van het stadje St. Antonin Noble Val. Het pand bestaat uit een mooie commerciële ruimte met verschillende opslagruimtes en een mooi kantoor.

Op de eerste en tweede verdieping is er een ruim appartement, dan is er nog een kelder, een zolder, een tuin en een garage.

De commerciële ruimte.

De commerciële ruimte heeft een eigen ingang in een straatje en een openbare ingang aan de voorzijde van het gebouw. De commerciële ruimte heeft een oppervlakte van 35m² met 4 grote vitrines. Er zijn ook verschillende ruimtes aan de achterzijde die gebruikt worden als opslagruimte, een mooi kantoor met uitzicht op de tuin. Dan is er nog een kleine keuken en een apart toilet.
De totale oppervlakte is ongeveer 60m².

Om het woongedeelte te bereiken komt men binnen via een poort die direct uitkomt in de tuin van 116m². Om het appartement te bereiken is er een buitentrap en een binnentrap.

Het mooie centrale trappenhuis leidt naar de eerste en tweede verdieping, hier is ook de toegang tot de kelder die gebruikt wordt als opslagruimte.
Als u de trap opgaat komt u in een gang die leidt naar een kleine salon, die uitkomt op een bijkeuken van 7m² en een keuken van ongeveer 10m², vervolgens leidt de gang naar een TV salon met toegang tot de kleedkamer en de badkamer met dubbele wastafel, douche en bad, en aparte WC.

Aan het einde van de gang is de lichte woonkamer van 22m² met een balkon dat een prachtig uitzicht biedt op de rivier en de kliffen. De woonkamer leidt naar een eetkamer van 13m².
De trap leidt vervolgens naar de tweede verdieping, waar zich een ruime overloop bevindt met een ruime doucheruimte met dubbele wastafels en twee douches en vier slaapkamers (11m², 11m², 13m² en 22m²).
De trap leidt naar de bovenverdieping waar zich een zeer ruime zolder van 88m² bevindt die momenteel gebruikt wordt als opslagruimte. Het dak is onlangs vernieuwd en geïsoleerd.

De tuin is volledig omheind en heeft een schaduwrijk terras met pergola.
Dit pand heeft een uitstekende locatie met veel potentieel.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 340.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers5
 • Referentie0323 8219

Locatie

Dit object ligt in Saint-Antonin-Noble-Val (82140), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod