Huis verkopen

Object met zwembad in Tarn-et-Garonne, Occitanie

€ 555.000
Oppervlakte 275 m²
Perceel 10000 m²

Een idyllisch geheel van voormalige boerderijen die rust en privacy bieden, een breed scala aan faciliteiten, waaronder een zwembad en een tennisbaan met een groot hard oppervlak dat geschikt is voor alle weersomstandigheden. Er is voldoende accommodatie, waaronder een gastenverblijf dat verhuurd kan worden. Dit is nog niet eerder verhuurd en verkeert daarom in zeer goede staat.

De stenen huizen staan in een heel rustig gehucht van slechts een paar huizen, maar op slechts 15 minuten of minder van dorpen met voorzieningen. Caussade, met zijn station, markt, winkels en toegang tot de A20 ligt op ongeveer 20 km afstand.

In totaal bieden de twee huizen 5 slaapkamers en badkamers, met nog eens twee optionele slaapfaciliteiten in galerijen.

Het hoofdhuis bestond oorspronkelijk uit 2 huisjes, en heeft nu 3 slaapkamers (een op de begane grond met en-suite badkamer met douche). De grootste slaapkamer heeft een eigen badkamer. Er is nog een doucheruimte. De ontvangstruimten bestaan uit een zitkamer met een Godin houtkachel van topkwaliteit, een eetkamer en een gezellige knusse ruimte met bar. De keuken is goed uitgerust en is groot genoeg voor een eettafel. Je komt binnen via de knusse ruimte of de hal. Er is een apart toilet op de begane grond.

Het maison des amis ligt aan de overkant van een mooie binnenplaats en is verbouwd in 2005. Het heeft een grote open keuken/eetkamer/ontvangstruimte, met schuifdeuren naar een binnenplaats en vandaar naar het zwembad en de tuin. Twee slaapkamers hebben en-suite faciliteiten. De grootste slaapkamer heeft een galerij op de eerste verdieping, ideaal voor kleine kinderen. Een andere galerij kan worden gebruikt als kantoor of slaapplaats.

Een naburige schuur met 2 verdiepingen is gekocht om extra privacy te bieden of extra accommodatie indien nodig (er is een bouwvergunning verleend voor een gite met 2 slaapkamers). Het biedt momenteel een garage en de opslag van tuinmaterialen/hout.

Het rustige terrein bevat een grote en goed onderhouden tennisbaan met een oefenmuur, een 9×5 zoutwaterzwembad, een waterput en een garage/opslagplaats. In totaal beslaat het terrein iets meer dan 1ha, met volwassen bomen, stenen muren en een oprit naar de garage.

Het huis is door de jaren heen goed onderhouden en is voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming op gas (met ondergrondse tank), aparte warmwatertanks voor elk huis, 2 septic tanks en er wordt binnenkort glasvezel aangelegd in het gehucht.

Kortom een mooie verzameling huizen met mogelijkheden om inkomsten te genereren, op een rustige locatie met een zwembad en tennisbaan.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 555.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI70128

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Septfonds (82240), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod