Huis verkopen

Prachtig gedeeltelijk gerenoveerd dorpshuis.

€ 45.000
Oppervlakte 156.5 m²
Perceel 156.5 m²
Aantal kamers 9 kamers

Dit dorpshuis is gelegen in het centrum van het kleine dorpje Puylagarde, het is ruim en heeft een terras op de eerste verdieping, de ramen aan de voorgevel zijn vervangen door houten ramen met dubbele beglazing.

Dit gebouw was ooit het dorps café, u komt binnen in een ruime kamer met houten openslaande deuren met dubbele beglazing naar de straatkant.

Links van de ingang is er nog een kamer ook met houten dubbele beglazing Franse deuren naar de straat.
Aan de achterzijde van deze twee kamers is er een ruimte voorheen de eetkamer en een berging, dan is er de oude keuken, hier is een diepe natuurstenen put (met water).
Een houten trap gaat naar de eerste verdieping. Een gang leidt naar een eerste slaapkamer met een klein buitenterras. Een tweede slaapkamer met open haard. Een derde slaapkamer.

En een vierde slaapkamer met open haard. Er is ook een badkamer en een grote kast.
Een vaste trap gaat naar de zolder, de zolder heeft een mooi hoog plafond en zou plaats kunnen bieden. Dit dorpshuis heeft een mooie omgeving, de werken zijn begonnen maar nooit afgemaakt.
Er is geen centrale verwarming.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 45.000
  • Type objectHuis
  • Kamers9
  • Slaapkamers4
  • Referentie0122 8204

Locatie

Dit object ligt in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod