Advertentie publiceren
€ 155.000
Oppervlakte 204 m²
Aantal kamers 6 kamers

Dit huis is gelegen aan de hoofdstraat van een klein middeleeuws dorp. Het bestaat uit een ruime woning op twee verdiepingen en een tuin.
Het woongedeelte bevindt zich op de 1e verdieping.

Op de begane grond is een garage van 65m², en drie andere kamers van 28m², en twee kamers van 18m². Deze kamers hebben beton op de grond.
Het woongedeelte is zowel van buitenaf als via een interne trap te bereiken.
Naar buiten beklim je een ruime trap en kom je op een half overdekt terras. Dit terras is half overdekt en biedt een prachtig uitzicht op de kerk en het kasteel.
Bij het betreden van het huis komt men direct in de ingerichte keuken van 28m². Hier zijn openslaande deuren naar het terras.
Links van de entree bevindt zich de woonkamer met een oppervlakte van 25m² voorzien van een houtkachel en openslaande deuren naar het balkon.
Vervolgens leidt een gang naar een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel; en een eerste slaapkamer van 11m², een tweede slaapkamer van 18m² met wastafel, een derde slaapkamer van 12m² en een laatste van 14m².

De tuin met een totale oppervlakte van 530m² ligt rondom het huis en is omheind.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 155.000
 • Type objectHuis
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Referentie1221 8281

Locatie

Dit object ligt in Varen (82330), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod