Advertentie publiceren

Huis met tuin en garage gelegen in een klein gehucht

€ 150.000
Oppervlakte 153 m²
Aantal kamers 6 kamers

Dit huis ligt in een klein gehuchtje op een paar minuten van het dorp Verfeil sur Seye. Het heeft een tuin en een garage.

Bij het binnenkomen van het huis komt men in de keuken van 23m². Hier is een houten trap naar de eerste verdieping en toegang tot een badkamer met hoekbad, wastafel, en toilet.

Rechts van de keuken is een woonkamer van 27 m², deze kamer is licht dankzij de openslaande deuren naar het terras aan de voorkant van het huis. De woonkamer heeft ook een open haard, een trap naar de eerste verdieping en toegang tot de garage.

De garage heeft een oppervlakte van 46m².
Als men via de woonkamer naar de eerste verdieping gaat, komt men in een gang die dient voor de eerste slaapkamer links van de trap van een oppervlakte van 12m² met ingebouwde kast. Dan is er nog een tweede slaapkamer, deze is doorlopend en heeft een oppervlakte van 13m². Deze doorkruisend, komen we in de derde kamer van 12m² en dan de vierde slaapkamer van 11m².

Op deze verdieping is er ook een doucheruimte van 9m² met een douche, toilet, en dubbele wastafel.

De tuin is ommuurd en ligt voornamelijk aan de achterkant van het huis. Er is nog een kleine tuin met een oppervlakte van 346 m², deze ligt aan de andere kant van de straat en heeft een prachtig uitzicht op de omgeving.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 150.000
 • Type objectHuis
 • Kamers6
 • Slaapkamers4
 • Referentie0822 8261

Locatie

Dit object ligt in Verfeil (82330), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod