Huis verkopen

Object met zwembad in Tarn, Occitanie

€ 875.000
Oppervlakte 618 m²
Perceel 40000 m²

Genesteld op het prachtige platteland van de Tarn, op een eigen terrein van 4,5 hectare, ademt deze veelheid aan eigendommen charme en karakter. Rustig en vredig, dicht bij een dorp en op slechts een paar minuten rijden van de historische stad Lautrec.

De boerderij, gebouwd in 1610, is verdeeld in 2 grote karaktervolle gites die uitkijken op het zwembad. Een aangrenzende deur kan worden geopend om één zeer groot vakantiehuis te maken, ideaal voor familiereünies!
Het pand wordt gecompleteerd door een onafhankelijk appartement met 2 slaapkamers dat onlangs is voltooid en een zeer mooie gite met 1 slaapkamer.
Alle gites zijn gerenoveerd met moderne faciliteiten, en het meubilair in de vakantiehuizen is inbegrepen, dus je kunt er zo intrekken en direct een inkomen hebben!
Het huidige familiehuis heeft een grote, moderne keuken die uitkomt op het terras met prachtig uitzicht. Op deze verdieping is ook een grote slaapkamer en badkamer met hetzelfde uitzicht! Dit huis was een toevoeging in de jaren 1970 en wacht op jouw persoonlijke touch.

Samen met een schuur, bijgebouwen, 2 overdekte parkeerplaatsen, 2 oude stallen en een enorm verwarmd zwembad van 12×6 is er potentieel voor verdere ontwikkeling als je dat wilt, afhankelijk van de gebruikelijke bouwvergunning.

Zou dit de droomlevensstijl kunnen zijn waar je naar op zoek was?

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 875.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers14
 • Badkamers11
 • ReferentieBVI59892

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Castres (81100), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod