Huis verkopen

Object met zwembad in Tarn, Occitanie

€ 2.250.000
Oppervlakte 819 m²
Perceel 13834 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit is een zeldzame kans om drie sympathiek gerestaureerde historische eigendommen te bezitten, gelegen in een afgelegen gehucht verscholen tussen de glooiende heuvels van het prachtige platteland van de Tarn in Zuidwest-Frankrijk. Dit stukje paradijs, in een bevoorrechte verhoogde positie, biedt volledige privacy en rust. Het heeft verreikend uitzicht op de oude landerijen rondom Cordes sur Ciel, een van de “Beaux Villages van Frankrijk” en ligt op slechts 30 minuten rijden van de bruisende stad Albi, een UNESCO werelderfgoedlocatie.

Het hoofdgebouw dateert uit de middeleeuwen en is zorgvuldig gerestaureerd met traditionele materialen, waarbij veel van de originele kenmerken en de middeleeuwse charme bewaard zijn gebleven. Het is ontworpen om te profiteren van het prachtige uitzicht en biedt 480m2 accommodatie omringd door prachtig aangelegde tuinen.

De begane grond biedt een grote hal, een boerderijkeuken en 3 ruime woonkamers, waarvan er een uitkomt op het terras en de tuinen. Een trap naast de eetkamer leidt naar een vleugel van het huis waar je de grote slaapkamersuite met kleedkamer, zitkamer en badkamer ontdekt. Het driedubbele aspect vangt het spectaculaire uitzicht. Een andere slaapkamer en badkamer liggen aan de andere kant van de gang.

Vanuit de hal leidt een tweede trap naar de westelijke vleugel. Hier zijn 3 slaapkamers met eigen badkamer, waarvan een met een terras op het westen en een buitentrap naar de binnentuin. Op de begane grond is nog een kamer die momenteel wordt gebruikt als bioscoop. Het heeft een aangrenzende badkamer en deuren naar de binnentuin.

Het onder architectuur ontworpen overloopzwembad, met toegang in strandstijl, ligt afgelegen en maakt optimaal gebruik van het prachtige uitzicht. Tussen de prachtige tuinen staat een gastenverblijf van 65 m2 met een keuken, woon-/eetkamer, slaapkamer met eigen badkamer en terras.

De derde woning, op 50m afstand, heeft zijn eigen privétuinen en zwembad en is een uitzonderlijke woning met 2 slaapkamers en een spectaculaire middeleeuwse hal en bibliotheek van 100m2. Momenteel staat dit pand bekend als “het toevluchtsoord van de kunstenaar” en de prachtige hal wordt vaak gebruikt door kunstenaars om te werken, te ontspannen en te regenereren.

Vroeger was het een wijnhandelaarspand, maar er is potentieel (afhankelijk van de gebruikelijke vergunningen) om de stallen op de begane grond en de overdekte terrassen om te bouwen tot extra woonruimte.

Aangrenzend aan dit pand is een onafhankelijke conciërgewoning met 2 slaapkamers en een verhoogd terras.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 2.250.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers10
 • Badkamers10
 • ReferentieBVI71697

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Cordes-sur-Ciel (81170), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod