Huis verkopen

Object met zwembad in Tarn, Occitanie

€ 673.100
Oppervlakte 212 m²
Perceel 11135 m²

Dit is een prachtig huis in witte steen op iets meer dan 1 hectare eigen terrein met 360 graden verreikend uitzicht. Een gloednieuw zout zwembad van 12m x 6 m met travertin terras werd geïnstalleerd in 2022.
De schuren en het huis liggen in het midden van het perceel in een U-vorm rond een binnenplaats. Het hoofdgebouw is verdeeld over 3 verdiepingen. De entree op de begane grond leidt naar een grote eetkeuken aan de rechterkant met terras op het zuiden. Aan de linkerkant is een zitkamer met open haard en houtkachel. Deze leidt naar een tweede ontvangstruimte die momenteel wordt gebruikt als speelkamer. De laatste kamer op dit niveau is een grote bijkeuken met de oliegestookte cv-ketel.
De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers met 2 badkamers, waarvan een en-suite. Alle 3 de slaapkamers hebben hoge balkenplafonds en originele brede vloerdelen. Er is toegang tot nog twee kamers op de omgebouwde zolder. De plafondhoogtes zijn beperkt, maar de kamers zijn groot en ruim en worden momenteel gebruikt als 2 slaapkamers.
Het buitenterrein omvat 2 enorme schuren van 2 verdiepingen plus een open schuur met mezzanine. Dit object heeft een verhoogde ligging wat resulteert in een ongelooflijk uitzicht.

Prijs inclusief makelaarskosten : €673 100
Prijs exclusief makelaarskosten: €635 000
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 673.100
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI28689

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Cordes-sur-Ciel (81170), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod