Huis verkopen

Object in Tarn, Occitanie

€ 443.400
Oppervlakte 166 m²
Perceel 21814 m²

Een werkelijk magische omgeving voor deze voormalige molen in witte steen in het hart van de gouden driehoek, zonnebloemvelden en wijngaarden. Gelegen op bijna 5 hectare grond met een beekje dat door de tuin stroomt en naar een molenvijver leidt en een andere tak ervan die het land omlijst dat grenst aan het zonnebloemveld. Het land bestaat voornamelijk uit prairie, maar er is ook ongeveer een hectare bos dat het pand vanaf de andere kant omlijst. Je zou kunnen vergeten dat je je op slechts 15 minuten van Cordes-sur-Ciel bevindt en op loopafstand van een prachtig dorp. De uitgebreide fauna en flora zorgen voor een grote verscheidenheid aan vogels en uilen, om nog maar te zwijgen van de libellen en kikkers. Het is een oase van rust.

Het huis zelf is ook heel bijzonder. Gedeeltelijk gerenoveerd met de belangrijkste werkzaamheden voltooid, heb je de mogelijkheid om dit huis af te maken volgens je eigen specificaties en smaak. Momenteel is er op de begane grond een keuken, een toilet en een atelierruimte met de originele stenen vloer en muren. Je kunt hier een aparte woning/gîte van maken. Ga de eerste verdieping op via het terras met uitzicht op de molenvijver naar de belangrijkste leefruimte met woonkamer, eetkamer/nieuw volledig ingerichte keuken, ouderslaapkamer, doucheruimte, wc, kantoor en nog een slaapkamer die momenteel is opgesplitst in twee kleinere kantoor/slaapkamers. De vloerbedekking is aanwezig om nog eens 2 grote slaapkamers plus doucheruimtes te maken op de zolderruimte in overeenstemming met de geldende bouwvergunning.

Het huis heeft een aangrenzende schuur (mogelijkheid tot 3 niveaus) en een garage. Het karakter van dit huis is tijdens de renovatie behouden met behoud van de zichtbare stenen vloeren, de originele molensteen in de entree, stenen muren en zichtbare balken, terwijl er ook comfort is geïnstalleerd, zoals dubbele beglazing en twee Jotul houtkachels.

Er is een bouwvergunning om een gastenverblijf/gite/restaurant te runnen, of waarom het niet gewoon afmaken tot een fantastisch familiehuis in de meest serene omgeving.

Kom en bezoek. Maar pas op, je zult niet meer weg willen!

Prijs inclusief makelaarskosten : 443 400 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 418 302 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 443.400
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70576

Locatie

Dit object ligt in Cordes-sur-Ciel (81170), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod