Huis verkopen

Tarn : Tussen Albi en Castres, prachtige gerestaureerde molen, met zwembad bijgebouwen op prachtig bos

€ 546.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 8106 m²
Aantal kamers 16 kamers

A13150 – Dit prestigieuze object is gelegen in deze prachtige regio van Occitanië, vlakbij de beroemde middeleeuwse stad Lautrec. Gelegen in het hart van het Pays de Cocagne, beroemd om zijn zachte manier van leven en zijn land van overvloed, wat ertoe heeft bijgedragen dat het dorp het label “Site Remarquable du Goût” heeft gekregen.
Deze prachtige molen, genesteld in het hart van een prachtige groene omgeving van 9000m2, dateert uit 1562. Het is volledig gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen en heeft zijn ziel en authenticiteit behouden. De architectuur, die prachtige volumes en dus talloze mogelijkheden biedt, de bijgebouwen, het zwembad, de te renoveren tennisbaan en de innovatieve energie-installaties maken van dit pand een echte schat!
VRAAG NAAR ONZE AMATEUR VIDEO TOUR…
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 546.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers16
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieUF-A13150

Locatie

Dit object ligt in Lautrec (81440), in Tarn (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod