Huis verkopen

Object in Tarn, Occitanie

€ 399.000
Oppervlakte 413 m²
Perceel 796 m²

Een aanzienlijk dorpshuis van in totaal zo’n 760m2, in een van de mooiste dorpen van Frankrijk, vlakbij het levendige Albi en het door UNESCO erkende dorp Cordes-sur-Ciel.

Het pand biedt potentieel als een groot familiehuis over drie verdiepingen (geschikt voor bewoning door meerdere generaties) of een reeks commerciële doeleinden zoals horeca, training en wellness.

Het gerenoveerde deel van de begane grond en de eerste verdieping is ongeveer 400m2. De begane grond bevat, naast talloze extra opslag- en dienstruimten, drie grote multifunctionele ruimten van 57m2, 85m2 en 72m2, naast een professionele keuken van meer dan 45m2. Op de eerste verdieping vindt u nog een grote open ruimte van ongeveer 34m2 en een appartement met 2 slaapkamers.

Een appartement met 1 slaapkamer van 39m2 en 3 kamers met eigen badkamer in hotelstijl moeten nog worden voltooid (materialen aanwezig), wat nog eens 200m2 oplevert.

De tweede verdieping van 160m2 moet worden opgeknapt en bestaat momenteel uit nog eens 5 slaapkamers met eigen badkamer.
Een privéterras en een niet verbouwde schuur zijn toegankelijk vanaf de eerste verdieping.

Een apart stuk land aan de overkant biedt waardevolle privéparkeergelegenheid. Er is ook een garage. De begane grond is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen met beperkte mobiliteit.

De luchthavens van Rodez en Toulouse liggen op respectievelijk 75 km en 110 km afstand.

Een bezichtiging is essentieel om de kwaliteit van de renovatie, de volumes en het scala aan opties voor een koper te waarderen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 470.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten: 443.397 €
Koperscommissie inbegrepen: 6 %

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 399.000
  • Type objectHuis
  • Badkamers3
  • ReferentieBVI62972

Locatie

Dit object ligt in Monestiés (81640), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod