Huis verkopen

Object in Tarn, Occitanie

€ 325.000
Oppervlakte 161 m²
Perceel 4865 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit charmante dorpshuis biedt 3 slaapkamers met een 4e slaapkamer op de gedeeltelijk verbouwde zolderruimte.

Op de begane grond leidt de centrale hal naar een keuken/eetkamer aan de linkerkant. De keuken geeft ook toegang tot een grote onderhoudsruimte/berging waar de gasketel en de warmwatertank staan. Rechts van de hal is de woonkamer (30m2), met een open haard en een grote glazen deur naar het achterterras en de achterliggende tuinen, die in totaal 4.865m2 beslaan.

Aan het huis vast is een schuur met 2 verdiepingen, een houtopslag en een garage met iets meer dan 100m2 aan bijgebouwen.
De tuin heeft een privézwembad van 10m x 5 m en veel volwassen bomen, waaronder haagbeuk, hazelaar, es en wilg, evenals een selectie fruitbomen (appel, pruim en kers). Er is ook een moestuin onder de garage. De rivier ligt op korte loopafstand van het huis.

Dit gewilde dorp ligt op slechts 10 minuten van Cordes en 20 minuten van Albi.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 325.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70730

Locatie

Dit object ligt in Monestiés (81640), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod