Huis verkopen

Object met zwembad in Tarn, Occitanie

€ 499.000
Oppervlakte 336 m²
Perceel 2948 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! 40 minuten van Albi, huis met 4 slaapkamers plus 2 gites, allemaal prachtig gerenoveerd met groot zwembad en prachtig uitzicht, gelegen in een klein dorp. Integreer een gevestigd zomerverhuurbedrijf met het genot van wonen op deze prachtige locatie. Mogelijkheden om vanuit huis te werken met reeds geïnstalleerde glasvezel en veel ruimte.

Toegang tot het hoofdgebouw is via een buitentrap naar de eerste verdieping, die bestaat uit een keuken/eetkamer, woonkamer met houtkachel, slaapkamer, kantoor en badkamer. Er zijn nog twee slaapkamers en een doucheruimte op de tweede verdieping. Op de begane grond is een werkplaats (of 4e slaapkamer), toilet, wasruimte, kelder met de oliegestookte boiler en potstal. In dit deel van het pand is een schuur (96 m² over twee niveaus) en een open schuur – een geweldige ruimte in de zomer. Deze binnenplaats kan worden afgesloten met een grote indrukwekkende poort.

Daarvoor liggen twee gites: een met 3 slaapkamers en 2 badkamers en een kleinere met twee slaapkamers en 1 doucheruimte. Elke woning heeft zijn eigen buitenruimte en toegang tot de prachtige tuinen en het zwembad van 10 X 5 dat volledig omheind is.

Met winkels en scholen op 7 km afstand, is het pand gelegen op een prachtige, rustige locatie, met geweldige wandelingen en op slechts een paar km van de rivier.

Prijs inclusief makelaarskosten : 499.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten: 470.755 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 499.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers9
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI68361

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Montirat (81190), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod