Huis verkopen

Gelijkvloers huis met bijgebouwen, zwembad en grote tuin

€ 195.000
Oppervlakte 100 m²
Perceel 200 m²
Aantal kamers 5 kamers

Deze mooie gelijkvloerse woning ligt aan een rustige weg nabij een klein dorpje op slechts 5 kilometer van Cordes sur Ciel. Het eigendom bestaat uit het woonhuis, een gastenverblijf, diverse werkruimten, garages, het zwembad en 4685 m² terrein. Het geheel is rustig gelegen.
De entree naar dit eigendom is via een groot en een klein hek.

Het woonhuis:
De entree naar het huis is via het gedeeltelijk overdekte terras met zwembad. Bij binnenkomst komt men uit in de hal van 7,80 meter lang. Alle woon-en leefruimtes bevinden zich aan beide kanten van deze gang. Aan het einde is er een deur naar de tuin aan de achterkant van het huis.
Rechts van de ingang is de keuken van 14m² met ingebouwde kast en openslaande deuren naar het terras aan de voorkant.
Links van de gang is de woonkamer van 21m² met een houtkachel, de woonkamer staat in open verbinding met het kantoor van 9m². Aansluitend is er nog een serre/zitkamer van 19m², met openslaande deuren naar het terras en het zwembad.
Terug in de gang is er een eerste slaapkamer van 12m² met een raam dat uitkijkt op de tuin, gevolgd door een badkamer van 6m² met douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er een tweede slaapkamer van 11m².

Met uitzondering van de serre/zitkamer zijn alle ruimten voorzien van centrale verwarming.

Ook is er nog een buitentoilet met wastafel in de verwarmingsruimte.

Het gastenverblijf:
Het gastenverblijf bevindt zich rechts van het hoofdhuis. Het bestaat uit één ruimte van 19m² met een kitchenette en openslaande deuren naar de tuin.

De bijgebouwen:
Aan de achterkant van het huis staat een groot bijgebouw dat verdeeld is in verschillende ruimtes. Er is een bijkeuken van 8m² met een gootsteen en wasmachineaansluiting, een ruimte van 8m² en twee (opslag)ruimtes van elk 8m².
Er is een garage van 12m² en een tweede garage van 33m² (met hoge toegangsdeur) aan de voorkant van dit bijgebouw, en nog een tweede atelier van 8m².

Als laatste een carport van 8m².

Grond:
De tuin/ terrein ligt rondom het huis en de bijgebouwen. Er zijn verschillende mooie bloemperken aangelegd en er staan mooie bomen op het terrein.
Het zwembad meet 4,5 m x 9 m en ligt voor het huis. Het zwembad is voorzien van een overkapping die weggeschoven kan worden.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 195.000
 • Type objectHuis
 • Kamers5
 • Slaapkamers2
 • Referentie0723 8154

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Mouzieys-Panens (81170), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod