Huis verkopen

Object met zwembad in Tarn, Occitanie

€ 670.213
Oppervlakte 320 m²
Perceel 43305 m²

Groot huis van 320 m2 in L-vorm.
Dit prachtige huis, in perfecte staat, heeft 14 kamers en 8 slaapkamers. 2 grote overdekte terrassen aan beide kanten van het huis maken deze mooie omgeving compleet. Op het zuiden met een prachtig uitzicht.

Een kleine oase van rust, omgeven door weilanden en bossen. Midden in de natuur en toch maar 500 m van een gehucht.
Het kan gemakkelijk als 2 woningen gebruikt worden.

Begane grond: 1 ingerichte keuken, 1 eetkamer, 1 zitkamer, 2 slaapkamers (een met een mogelijke badkamer, momenteel een wasruimte), 1 toilet, 1 grote garage. Een kelder in de kelder van 47 m2, met zijn verwarmingssysteem door middel van een gemengde warmtepomp.

Op de eerste verdieping: 6 slaapkamers, waarvan een met douche en toilet, 1 studeerkamer, 2 extra kamers, 2 doucheruimtes met toilet, 1 dressing, 1 apart toilet, een andere trap naar beneden naar de keuken en de garage.

Om het plaatje compleet te maken is er een omheind zoutwaterzwembad van 12 x 6 m, een vrijstaande garage met 2 ingangen en een bijgebouw van 25 m2 onder het huis.
Het geheel op 4 ha grond.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 670.213
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers8
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI67507

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Pont-de-Larn (81660), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod