Huis verkopen

Object met zwembad in Tarn, Occitanie

€ 930.000
Oppervlakte 502 m²
Perceel 20269 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit prachtige landgoed staat op meer dan 5 hectare grond met prachtig uitzicht op het glooiende landschap.

Het hoofdhuis is met smaak gerenoveerd met gebruik van kwaliteitsmaterialen en heeft 5 slaapkamers en 4 badkamers, waarvan 2 met toegang tot een overdekt balkon. Aangrenzend aan het hoofdhuis ligt het kleine huis met een eigen keuken en woonkamer en een slaapkamer op de mezzanine. Er is ook een studio/werkkamer.
Als je het grote terras oversteekt, vind je een gastenverblijf, ook weer met eigen faciliteiten en een slaapkamer die uitkomt op een ander balkon met dat prachtige uitzicht. Het hele pand is volledig gerenoveerd met geothermische verwarming en voorzien van alle moderne gemakken. Het grote terrein heeft verschillende terrassen, open en overdekt, een groot zwembad met zomerkeuken, een tennisbaan, een garage plus hectares gazon en een boomgaard. Het perfecte huis om een grote familie te verwelkomen en/of te exploiteren als verhuurbedrijf.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 930.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers8
  • ReferentieBVI21787

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Rabastens (81800), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod