Advertentie publiceren

Mooi stenen huis met grote tuin, zwembad en prachtig uitzicht.

€ 495.000
Aantal kamers 10 kamers

Dit prachtige pand ligt op een paar minuten van een klein gehucht en op ongeveer 20 minuten van het stadje Gaillac. Dit pand is gelegen tussen het nationale bos van Grésigne en de wijngaarden van de Gaillacois, het geheel is bijzonder ruim en bestaat het uit een ruim natuurstenen huis, een zwembad, een grote tuin en een open schuur.

Bij binnenkomst van de woning komt u in een centrale entreehal. Hier is een grote houten trap die naar de 1e verdieping leidt. Links van de ingang is een woon-/eetkamer van 33 m² met een openhaard met houtkachel en toegang tot de keuken. De keuken heeft een oppervlakte van 16m², er is een deur naar de tuin en toegang tot een bijkeuken van 7m² en een bijkeuken van 4m² met toilet en wastafel.
Rechts van de centrale hal is een woonkamer van 31m² ook met een openhaard met houtkachel. Achter de woonkamer is een speelkamer van 18m² en een kelder van 31m² met daarin de stookruimte.

Als u naar de eerste verdieping gaat, komt u op een overloop die leidt naar de slaapkamers. Aan de rechterkant is een eerste slaapkamer van 16m². Deze slaapkamer leidt naar een tweede slaapkamer van 15m² met een badkamer van 4m². De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Deze kamer biedt een prachtig uitzicht op het landschap.
Links van de overloop is er een derde slaapkamer van 26m² met ingebouwde kast en een badkamer van 6m² met toilet, wastafel en douche.
Tegenover de overloop bevindt zich een ruime vierde slaapkamer van 34m². Vervolgens is er een gang die leidt naar een badkamer met terracotta vloertegels, ligbad, wastafel, toilet en dakraam met een oppervlakte van 7m².

Dan is er nog een ruime vijfde slaapkamer van 32m² met prachtig uitzicht op de tuin en het zwembad.
De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming.
Van buitenaf heeft u toegang tot twee andere kelders/garages van 29m² en 25m². Er is ook een open schuur van 52m².

Het zwembad meet 10m bij 5m en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. De tuin heeft een oppervlakte van 3,1 hectare en bestaat voornamelijk uit weilanden en heeft veel fruitbomen en enkele pijnbomen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 495.000
 • Type objectHuis
 • Kamers10
 • Slaapkamers5
 • Referentie0522 8131

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Saint-Beauzile (81140), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod