Advertentie publiceren

Renovatieproject met meerdere bijgebouwen en prachtig uitzicht.

€ 325.000
Aantal kamers 4 kamers

Dit prachtige renovatieproject is een oud wijnlandgoed en beschikt over een erg groot potentieel dankzij de prachtige ligging en demooie gebouwen. Bestaande uit een prachtige te renoveren boerderij, een direct bewoonbaar huis uit de jaren 70, een studio, een grote schuur en een recent zwembad. Het geheel profiteert van een prachtig uitzicht op het middeleeuwse dorp Castelnau de Montmiral en ligt op 1 uur van Toulouse.

Het huis van de jaren 70.

Deze woning dateert uit de jaren 70 en is direct bewoonbaar en deels opgefrist. Op de begane grond is een eerste kamer in gebruik als opslagruimte van 18m². Dan is er een kelder met brandstoftank en boiler van 24m², en aansluitend nog een kamer van 8.58m².
De woonverdieping is op de eerste verdieping hier komt u binnen in een kleine hal van 6.44m² dan is er een ruime woonkeuken van 19.58 met houtkachel, een lichte woonkamer van 28 m²met prachtig uitzicht op het landschap, dan een badkamer van 2.88m² en een slaapkamer van 9.30m².

De autentieke boerderij in zandsteen.

Deze oude boerderij is gebouwd in prachtige zandsteen van de streek. Recht van de hal is een mooie kamer van 34m² links van de hal is de oude keuken van 20m², achter de keuken is er een kamer van 11,75m²
Boven is een grote lichte kamer van 33m², deze kamer bestond uit meerder kamertjes maar de tussenwanden zijn weggehaald. Dan is er nog een slaapkamer van 23,47m² en een derde kamer van 12,85m².
Deze woning dient volledig gerenoveerd te worden. Aan de achterzijde is er een deur naar de schuur.

De grote schuur.

Deze schuur is gelegen achter de oude boerderij, op de begane grond zijn er drie grote ruimtes, waarvan één met grote oude betonnen wijntanks. Boven is een prachtige open ruimte van 140 m².

De open hangar.

Naast de schuur is een open hangar gebruikt voor houtopslag 54m²

De studio.

Aan de schuur is een volledig gerenoveerde studio met een mooie woonkamer van 22 m² en een kitchenette van 4,25 m² en een doucheruimte van 3,77 m². De studio is voorzien van dubbel glas.

Het zwembad.

Het zwembad heeft een afmeting van 12x3m en is in 2019 geplaatst. De filterinstallatie bevindt zich in een klein opgeknapt gebouwtje op enkele meters van het zwembad.

Het terrein.

Het terrein heeft een totale oppervlakte van 1,5 hectare en is goed onderhouden, er zijn veel bomen geplant, er is een vlak gedeelte en een gedeelte met een lichte helling.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 325.000
 • Type objectHuis
 • Kamers4
 • Slaapkamers2
 • Referentie1022 8179

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Cécile-du-Cayrou (81140), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod