Huis verkopen

Object met zwembad in Tarn, Occitanie

€ 585.106
Oppervlakte 285 m²
Perceel 285 m²

Een Bastide en een Bergerie, in een historische omgeving in het hart van een gehucht. Met zijn zichtbare stenen en het werk van lokale ambachtslieden is dit charmante huis ideaal voor familiebijeenkomsten, vrienden of bed & breakfast.

De Bastide heeft een keuken (gerenoveerd) met een kleine woonkamer en een open haard. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, 1 doucheruimte, 1 badkamer en een toilet. Er is ook een kantoorruimte en een zolder.

De Bergerie heeft een grote keuken, eetkamer en open haard. Op de eerste verdieping een kantoor, een master suite (toilet en aparte doucheruimte), een slaapkamer en een doucheruimte en apart toilet. Op de tweede verdieping vind je een groot kunstenaarsatelier met een houten vloer (mogelijk om te bouwen tot 2 slaapkamers, afhankelijk van de benodigde vergunningen).

De bijgebouwen omvatten een wasruimte, een kelder, een zwembadruimte, een broodoven, een garage en een hangar.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 585.106
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI68666

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Croix (81150), in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod