Huis verkopen

Object in Tarn, Occitanie

€ 160.000
Oppervlakte 185 m²
Perceel 1834 m²

Op 30 minuten van Albi, een groot stenen landhuis met 5 slaapkamers en 2 badkamers, op 4 km van alle voorzieningen, scholen, bar/restaurant.

Het huis heeft een fantastische locatie, 360° uitzicht, meer dan 1800 m² grond en een garage. Op het grote houten balkon kun je genieten van het uitzicht en de rust van de omgeving. Het huis heeft een waterput. Het huis is bewoonbaar met muren in zichtbare stenen, een grote woonkamer met houtkachel, balkenplafond en veel karakteristieke elementen. Er is een ingerichte keuken en een tweede ontvangstkamer met open haard, die leidt naar een andere kamer die bijvoorbeeld een slaapkamer op de begane grond of een tv-kamer zou kunnen zijn. Er is ook een grote doucheruimte en wc op de begane grond. Boven zijn nog eens vier slaapkamers, een badkamer met wc en toegang tot het balkon, dat ook een buitentrap heeft. Het zou gemakkelijk zijn om twee slaapkamers en een badkamer af te splitsen voor huurinkomsten. Voor fulltime bewoning zou het profiteren van dubbele beglazing, isolatie en een nieuwer verwarmingssysteem (mogelijkheid van subsidies).

Het zou een ideaal vakantiehuis zijn in dit prachtige, landelijke gebied van Frankrijk dicht bij de rivier en vele natuurgebieden en toeristische attracties zoals Cordes-sur-Ciel, Najac en Albi. Geen naaste buren, ver uitzicht, een groot potentieel!
Prijs inclusief makelaarskosten : 176.550 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 165.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 7 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 160.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI67599

Locatie

Dit object ligt in Tarn (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod