Huis verkopen

Charmante omgebouwde molen op prachtig terrein met zwembad

€ 575.000
Oppervlakte 275 m²
Perceel 8764 m²
Aantal kamers 8 kamers

A18822ELE49 – Smaakvol gerenoveerde watermolen uit de 18e eeuw. De molen is opgesplitst in 2 individuele woningen, met een ruim hoofdhuis en een gîte met 3 slaapkamers. Prachtig aangelegde tuinen met meanderende molenstroom, aantrekkelijk zwembadgedeelte, moestuin en boomgaard – in een mooie landelijke omgeving. Zolders en aantrekkelijke stenen stallen bieden ruimte voor verdere ontwikkeling, afhankelijk van planning.
6 km van het bruisende marktstadje Baugé, met zijn 15e eeuwse kasteel, Hôtel-Dieu en Apothicary’s en golfbaan. Saumur 40 km, Angers 44 km (stad met TGV-station), Tours 78 km (stad met TGV-station en internationale luchthaven).
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 575.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A18822ELE49

Locatie

Dit object ligt in Baugé-en-Anjou (49150), in Maine-et-Loire (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod