Huis verkopen

Aantrekkelijk pand met 5 slaapkamers en zakelijk potentieel, gelegen in een aangelegde tuin langs een goed onderhouden buitengebied

€ 291.200
Oppervlakte 250 m²
Perceel 2700 m²
Aantal kamers 15 kamers

A23590AFE53 – Dit knappe pand dat ooit toebehoorde aan de dorpsdokter is gerenoveerd en zeer goed onderhouden. Meerdere slaapkamers en badkamers betekenen dat het niet alleen een ruim familiehuis is, maar ook een geweldig zakelijk potentieel biedt voor B&B. Er is de mogelijkheid om de woonruimte uit te breiden als dat nodig is. In de buurt van een van de beste bakkers in de omgeving en een populair lunchrestaurant ligt het op minder dan 2 km van een populair marktstadje met alle voorzieningen. Nieuw verwarmingssysteem met pelletbranders, dubbele beglazing en energierapport C.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 291.200
 • Type objectOnbekend
 • Kamers15
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieUF-A23590AFE53

Locatie

Dit object ligt in Brecé (53120), in Mayenne (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod