Huis verkopen

Rand van het dorp - Prachtige maison de maitre stenen woning

€ 127.200
Oppervlakte 120 m²

Een stijlvolle stenen woning gelegen aan de rand van een klein vriendelijk dorp, met lokale voorzieningen en winkels op loopafstand. Het dorp ligt net in de Mayenne regio van Frankrijk, met de prestigieuze kleine marktstad Lassay Les Chateaux in de buurt.
Het pand is goed onderhouden en heeft grote, lichte kamers op alle niveaus.
Er is een kelderverdieping met drie ruimtes, waarvan één de centrale verwarming huisvest. Een deur leidt naar de achtertuin op de begane grond en een andere leidt naar het interieur van het huis.
Op de begane grond is er een lichte hal van waaruit de originele trap naar de bovenverdiepingen leidt. Een toilet met wastafel. De keuken heeft nieuwe eenheden en apparatuur. Een bijkeuken met ook nieuwe eenheden en apparatuur, geeft toegang tot de geveltoegang en de achtertuin. De woonkamer is een lichte ruimte met grote ramen aan de voorzijde van het pand.
Op de eerste verdieping zijn drie tweepersoons slaapkamers, waarvan een met een kleedkamer die gemakkelijk kan worden omgevormd tot een ensuite badkamer. De familie badkamer is ook op dit niveau en heeft een Italiaanse douche. Toilet.
De tweede verdieping is een prachtige ruimte die de oppervlakte van de eerste verdieping beslaat. Deze ruimte heeft vele gebruiksmogelijkheden, is geïsoleerd, heeft elektrische verwarming en kan desgewenst in twee kamers worden gesplitst.
De tuin is volledig omheind en heeft een elegante poortingang met parkeergelegenheid.
Faciliteiten omvatten –
Riolering
Centrale verwarming op olie
Waterleiding
Dubbele beglazing met elektrische rolluiken
Nieuwe keuken en apparatuur
Nieuwe badkamer

Op korte rijafstand van de grotere stad Mayenne met boetieks en hypermarkten, een centraal stadsplein met restaurants en bars, een kasteel aan de rivier en nog veel meer.
Lassay les Chateaux – vijf minuten rijden. Bekend om zijn tuinen, kastelen en winkels in het dorpscentrum.
Domfront – 12 minuten rijden – Een middeleeuws marktstadje met een regelmatige vrijdagmarkt, geplaveide straten en historische gebouwen om te bezoeken.

Prix hors honoraires 120 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 6%TTC

Informatie over de risico’s waaraan dit goed is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 127.200
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • Referentie5315515

Locatie

Dit object ligt in Chantrigné (53300), in Mayenne (regio Pays de la Loire).

Contact opnemen

ASI Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod