Huis verkopen

Fantastische kans om 3 gites, een boerderij met 4 slaapkamers en bijgebouwen te kopen, allemaal op een terrein van 3 hectare

€ 399.500
Oppervlakte 380 m²
Perceel 32300 m²
Aantal kamers 16 kamers

A18637AFE53 – Woningen als deze komen niet vaak op de markt omdat ze zoveel te bieden hebben en op een zeer mooie locatie liggen. 2 x 3 bed gites en een 2 bed gite worden volledig gemeubileerd verkocht, een 4 bed boerderij die wat werk nodig heeft maar een geweldige familie accommodatie biedt en weg van de gites ligt voor privacy. Talrijke gebouwen, waaronder een gastenbar, hangar, studio, 2 broodovens, 2 garages, opslagschuur en werkplaats. Dit alles ligt op meer dan 32000m2 grond, inclusief privébos, waar een beek doorheen stroomt. Op enkele minuten van het marktstadje Gorron, waar je gemakkelijk naartoe kunt lopen. Gelegen aan het einde van een privéweggetje zonder inkijk en zonder passerend verkeer. Rondom uitzicht op het platteland. 1 uur naar de kust en 1 uur 40 minuten naar de veerboothaven. Een dagje Parijs? 35 minuten naar het dichtstbijzijnde treinstation met directe verbindingen naar het centrum van de hoofdstad.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 399.500
 • Type objectOnbekend
 • Kamers16
 • Slaapkamers12
 • Badkamers8
 • ReferentieUF-A18637AFE53

Locatie

Dit object ligt in Colombiers-du-Plessis (53120), in Mayenne (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod