Huis verkopen

Volledig te renoveren huisje met tuin

€ 28.500
Oppervlakte 100 m²

Dit dorpshuis heeft veel te bieden, met riolering, elektriciteit en watervoorziening. Het moet wel volledig gerenoveerd worden en de huidige eigenaar heeft het leven gemakkelijk gemaakt door de binnenmuren eruit te slopen, zodat er een leeg canvas overblijft en de nieuwe eigenaar de kamers naar eigen inzicht kan indelen.
Het kleine gedeelte rechts van het pand was vroeger een kantoor en heeft een trap naar de bovenverdieping. De hoofdruimte op de begane grond heeft een betonnen vloer en enkele glazen deur en ramen en een toilet met wastafel.
Aan de achterzijde van het huisje is een kleine tuin/binnenplaats. Het pand heeft ook nog een klein stuk grond op korte loopafstand. Dit werd vroeger gebruikt als groentetuin en valt binnen de dorpsgrenzen.
Dit is een super renovatieproject met de bonus van dorpsvoorzieningen.

Het dorp La Dorée heeft een populair vismeer en ligt in het departement Mayenne, niet ver van grotere marktplaatsen en winkels.

Prix hors honoraires 35 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur – forfait de 3500€TTC
De informatie over de risico’s waaraan dit goed is blootgesteld, is beschikbaar op de site van Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 28.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • Referentie5315415

Locatie

Dit object ligt in La Dorée (53190), in Mayenne (regio Pays de la Loire).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod