Huis verkopen

Bewoonbaar huisje, verder te renoveren huisje

€ 168.000
Oppervlakte 115 m²

Geweldige kans om deze mooie cottage met twee slaapkamers en twee ontvangstruimten te verwerven met de toevoeging van een te renoveren cottage.
Het hoofdgebouw heeft een nieuwe riolering, dak en is in een goede algemene staat. De begane grond bestaat uit een grote keuken / eetkamer met een open haard en wodkachel en houtgestookte fornuis ook gebruikt voor het centrale verwarmingssysteem;
De zitkamer, die momenteel vanwege een slechte gezondheid als slaapkamer wordt gebruikt, heeft een open haard en een houtkachel. Kantoorruimte. Doucheruimte met WC.
Op de eerste verdieping zijn twee tweepersoonsslaapkamers en een ruime zolder. Het huis heeft zichtbare balken en andere originele kenmerken en een oude stenen stal grenst aan de gevel aan de rechterkant. Dit kan gemakkelijk worden geïntegreerd in de woonruimtes om het huisje te vergroten.
Er is nog een huisje te renoveren, dat een nieuw dak heeft gehad en klaar is voor renovatie. Dit heeft een aparte privétuin met uitzicht op het platteland.
In aanvulling op het bovenstaande is een kleine paddock / boomgaard en tuinen.
De woning is gelegen in de Mayenne regio met veel interessante dorpen en plaatsen om te bezoeken.

Prix hors honoraires 160€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 5%TTC

Informatie over de risico’s waaraan dit product is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 168.000
 • Type objectChateau/prestige
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • Referentie5315215

Locatie

Dit object ligt in Le Housseau-Brétignolles (53110), in Mayenne (regio Pays de la Loire).

Contact opnemen

ASI Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod