Huis verkopen

Dorpshuis met 3 slaapkamers en mooie beschutte tuin.

€ 88.000
Oppervlakte 116 m²
Perceel 1018 m²
Aantal kamers 8 kamers

A09186 – Dit is een heerlijk huis met drie slaapkamers in het hart van een rustig dorpje in Mayenne. Er is een grote woonkamer met centrale open haard en een ruime inbouwkeuken op de begane grond, samen met een moderne doucheruimte en een bijkeuken. Drie ruime slaapkamers waarvan één en-suite. Genoeg ruimte om uit te breiden naar de zolder waar al een dakkapel aan de voorkant is. Er is nog meer zolderruimte aan de achterzijde en hier bevindt zich een geheime kamer waarvan men denkt dat deze dateert uit de Franse Revolutie.
Er is een klein stuk land aan de achterkant van het pand met een poort naar een pad naar de afgelegen “secret” tuin.
Een bar en een plaatselijke winkel liggen op een steenworp afstand, en alle voorzieningen zijn aanwezig in de nabijgelegen stad Gorron en het mooie stadje Ambrieres les Vallees aan de rivier.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 88.000
 • Type objectHuis
 • Kamers8
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A09186

Locatie

Dit object ligt in Le Pas (53300), in Mayenne (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod