Huis verkopen

Gebouwd in 1782, originele kenmerken, grote tuin

€ 64.300
Oppervlakte 170 m²

Mooi stenen huis, gebouwd in 1782 en met prachtige originele kenmerken. De tuin loopt geleidelijk af en grenst aan de beek, met een bruggetje aan de overkant. Er is ook nog een stuk land aan de zijkant van het pand dat via onderhandelingen kan worden aangekocht.
De woning heeft grote kamers met hoge plafonds en balkenplafonds en enkele stenen muren die het interieur karakter geven.
Op de begane grond bevinden zich de grote familie keuken / woonkamer met de fantastische open haard, een bijkeuken / berging, hal, een grote kamer om te renoveren met een deur naar de tuin.
Op de eerste verdieping is een overloop met originele parketvloer, drie tweepersoons slaapkamers en een badkamer. Op dit niveau is ook een gastenverblijf, bestaande uit een badkamer en een grote studio met een hoekkeuken.
Er is een zolderverdieping op de tweede verdieping die gemakkelijk kan worden gebruikt als extra woonruimte indien gewenst.
De tuin is omheind en leidt naar open velden. Het dorpscentrum ligt op slechts een korte loopafstand met een bar / restaurant en een kruidenierswinkel. Het dorp ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Mayenne stad zelf, 5 minuten van Gorron, 10 minuten van Ambrières les Vallées en ongeveer 10 minuten van de middeleeuwse stad Domfront

Prijs hors honoraires 60 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur- forfait 4300€TTC

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 64.300
 • Type objectHuis
 • StatusVerkocht
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • Referentie5312315

Locatie

Dit object ligt in Mayenne (regio Pays de la Loire).

Contact opnemen

ASI Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod