Huis verkopen

Mooi dorpshuis met aangrenzende tuin en bijgebouwen - onlangs gemoderniseerd

€ 63.000
Oppervlakte 75 m²
Perceel 754 m²
Aantal kamers 5 kamers

A21042DWR53 – Super vrijstaand dorpshuis met grote tuin en aangrenzende schuur geschikt voor verbouwing tot extra woonruimte. Perfecte vakantie- of gezinswoning.
Gelegen op loopafstand van het centrum van het dorp, op slechts 10 minuten rijden van het prachtige kuuroord Bagnoles de l’Orne of het bruisende stadje Pre-en-Pail met alle lokale voorzieningen, waaronder scholen, bars, dierenartsen, supermarkt, medisch centrum en een zwembad. De grotere stad Alençon ligt op iets meer dan 30 minuten rijden met de trein naar Parijs en Le Mans, de veerboot naar Caen op 1,5 uur rijden.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 63.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A21042DWR53

Locatie

Dit object ligt in Neuilly-le-Vendin (53250), in Mayenne (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod