Huis verkopen

ONDER AANBOD Karakteristiek landgoed in een rustige, landelijke omgeving. Bijgebouwen, tuin en 10 hectare

€ 262.800
Oppervlakte 120 m²
Perceel 44411 m²
Aantal kamers 8 kamers

A22716CD53 – Als je droomt van een toevluchtsoord op het platteland, dan is dit huis precies wat je zoekt. Het pand ligt op 10 hectare grond en was oorspronkelijk een verzameling boerenhuisjes in het hart van het platteland van Mayenne. De huidige eigenaren hebben de eerste twee huisjes liefdevol gerestaureerd, waardoor er nog volop ruimte is voor verdere ontwikkeling. Een paradijs voor kunstenaars, de perfecte plek om een boek te schrijven of een meesterwerk te creëren, een klein boerenbedrijf op te zetten, een gîtebedrijf te runnen of een camping. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 262.800
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A22716CD53

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Gemmes-le-Robert (53600), in Mayenne (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod